Winterswijk

Dingstraat 36
7101 GX Winterswijk
Tel: 0543-535253
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Heropening AH Westervoort


Op woensdag 23 juli 2014 is de volledig vernieuwde Albert Heijn winkel te Westervoort door Wethouder Hans Sluiter heropend.

Ruim assortiment
In een tijdsbestek van ruim twee en een halve week is de oude winkel omgebouwd naar een van de modernste Albert Heijn winkels met een uitgebreid assortiment. Zowel verse artikelen als vleeswaren, groente en fruit, vis, tapas, brood, gebak en bloemen als mede een uitgebreid assortiment kruidenierswaren wordt in deze sfeervolle winkel overvloedig gepresenteerd.

Een nieuwe Grill & Zelfscan module
Brood wordt in de winkel gebakken en groente, vlees, vis en zuivel wordt dagelijks vers
aangevoerd. Ook hebben wij een Grill op onze deli afdeling. Daarmee zijn wij in staat om een volledig vers assortiment van verschillende grill variaties aan te bieden. De producten worden warm of koud verkocht, afhankelijk van de wensen van de klant. Afrekenen gaat eenvoudig en snel. De nieuwe winkel is namelijk voorzien van zogenaamde zelfscan kassa’s. Daarmee kan de klant met behulp van een bonuskaart en pinpas zelf zijn boodschappen afrekenen.

Een nieuwe WANNA! winkel naast de Albert Heijn in Westervoort
Naast de Albert Heijn winkel opent gelijktijdig een nieuwe WANNA! winkel. Wanna is een gloednieuwe winkelformule boordevol met dingen die je leven makkelijker maken. Van haarelastiek tot hondenspeeltje, van pleister tot plantenpot; je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Wanna! En voor prijsjes waar je blij van wordt, want bij WANNA! weet men dat het leven al duur genoeg is.


De afbeelding is beschikbaar gesteld door WestervoortPlaza.nl