Lunteren

Wilbrinkplein 3
6741 DN Lunteren
Tel: 0318-482973
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Nieuwe eigenaar AH Zuidhorn

Albert Heijn Zuidhorn krijgt nieuwe eigenaar

Zuidhorn - met ingang van 26 april as. zal de heer Pieter Bijlsma zijn Albert Heijn vestiging in Zuidhorn overdragen aan de GeHa Retail Groep. Woensdagavond 17 maart jl. zijn alle medewerkers uitvoerig geïnformeerd. De werkgelegenheid blijft voor iedereen behouden. Naar verwachting zal in de nabije toekomst uitbreiding van het personeelsbestand noodzakelijk zijn.

De huidige Albert Heijn is op dit moment gevestigd in een tijdelijke winkellocatie aan de Rijksstraatweg 6 te Zuidhorn. Vanaf medio april 2011 zal de Albert Heijn verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum aan de Overtuinen, dat op dit moment wordt gebouwd. Deze “nieuwe” Albert Heijn krijgt een oppervlakte van ca. 2.000 m² en zal worden ingericht volgens de allernieuwste Albert Heijn formule uitgangspunten.

De GeHa Retail Groep is een samenwerkingsverband van de heren Hans Geveling en Ton ten Have die meerdere Albert Heijn supermarkten exploiteren. Deze professionele organisatie heeft een jarenlange ervaring met de exploitatie en aansturing van supermarkten. Hier gaat de Albert Heijn vestiging in Zuidhorn in de toekomst ook van profiteren.

De trouwe Albert Heijn klanten zullen de vertrouwde medewerkers blijven tegen komen in de winkel en zij zullen zorgen dat de bekende service behouden blijft.