Limmen

Vuurbaak 1
1906 BS Limmen
Tel: 072-5054379
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Opening AH Winterswijk

Opening verbouwde Albert Heijn in Winterswijk

Winterswijk – op woensdag 19 juni 2013 opende om 12.00 uur de vernieuwde Albert Heijn winkel haar deuren! Gelijktijdig openende een nieuwe Gall & Gall winkel haar . Beide winkels zijn gevestigd aan de Dingstraat 34/36 te Winterswijk.

Vanaf de opening kunnen alle inwoners van Winterswijk en omstreken voor het eerst kennismaken met de splinternieuwe Albert Heijn en Gall & Gall winkels.

Ruim Assortiment
De Albert Heijn in Winterswijk is ingericht volgens de allernieuwste Albert Heijn formule uitgangspunten. Door de uitbrieding van het verkoopoppervlakte zijn er honderden artikelen aan het assortiment toegevoegd. Een compleet assortiment “feestje” met toeters en bellen als mede een uitgebreid assortiment aan tapas en andere snacks zijn volledig nieuwe voor Winterswijk. Bovendien is een grill op de bedieningsafdeling van de vleeswaren, daarmee kunnen vers gebraden vleeswaren zoals rosbief, kip of ham worden bereid. Ook het assortiment in culinaire klant-en-klaar-maaltijden, verse vis, brood en banket alsmede vers gebak is fors uitgebreid.

Binnen één minuut afrekenen
In de nieuwe Albert Heijn winkel kunt u zelfscannen. Tijdens het boodschappen doen scant u uw boodschappen en pakt u het alvast in. Bij de pin/chip betaalpaal rekent u de boodschappen af. Lekker snel en wel zo gemakkelijk.

Een sfeervolle winkel
De sfeervolle winkel beschikt over de allernieuwste snufjes op het gebied van modern boodschappen doen. Tevens is er veel aandacht besteed aan milieu besparing zoals warmte terugwinning, het afdekken van koelingen en vriezers en het gebruik van energie besparende (LED) verlichting.

Ruime openingstijden
De nieuwe Albert Heijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van
8.00 uur tot 20.00 uur. Het team enthousiaste medewerkers staat klaar om u van dienst te zijn.

Gall & Gall
Naast de Albert Heijn zal een geheel nieuwe Gall & Gall slijterij haar deuren openen. De winkel zal voorzien zijn van een zeer ruim assortiment wijnen in diversen prijsklassen. Bovendien kunt u in deze slijterij terecht voor een ruim assortiment aan likeuren, whisky’s, bieren en cadeaugeschenken. De openingstijden van de Gall & Gall zijn:
- Maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
- Dinsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
- Woensdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
- donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
- Vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur
- Zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur