Lunteren

Wilbrinkplein 3
6741 DN Lunteren
Tel: 0318-482973
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Opening Albert Heijn Apeldoorn (De Linie)

Opening Albert Heijn Apeldoorn 't Fort (De Linie)

Apeldoorn – op woensdag 21 november a.s. om 13.00 uur opent de nieuwe Albert Heijn winkel aan De Linie 189 te Apeldoorn. De enthousiaste supermarktmanager Humphrey Cruyen is in zijn nopjes over hoe de winkel vorm heeft gekregen. Woensdag aanstaande vanaf 13.00 uur kunnen alle inwoners van Apeldoorn voor het eerst kennismaken met de volledig vernieuwde Albert Heijn winkel.

Ruim assortiment
In een tijdsbestek van een week is de oude winkel omgebouwd naar een van de modernste Albert Heijn winkels met een uitgebreid assortiment. Zowel verse artikelen als vleeswaren, groente en fruit, vis, tapas, brood, gebak en bloemen als mede een uitgebreid assortiment kruidenierswaren wordt in deze sfeervolle winkel overvloedig gepresenteerd.

Een nieuwe Grill & Zelfscan module
Brood wordt in de winkel gebakken en groente, vlees, vis en zuivel wordt dagelijks vers aangevoerd. “Ook hebben wij een Grill op onze deli afdeling. Daarmee zijn wij in staat om een volledig vers assortiment van verschillende grill variaties aan te bieden. De producten worden warm of koud verkocht, afhankelijk van de wensen van de klant”.

“Afrekenen gaat eenvoudig en snel. De nieuwe winkel is namelijk voorzien van zogenaamde zelfscan kassa’s. Daarmee kan de klant met behulp van een bonuskaart en pinpas zelf zijn boodschappen afrekenen.”

Openingstijden
Humphrey Cruyen staat met zijn team van medewerkers klaar om zijn klanten te ontvangen van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur. Vanaf 24 februari 2013 is de winkel eveneens ieder zondag geopend.