Doesburg

Ooipoortstaat 16
6981 DV Doesburg
Tel: 0313-472060
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Opening vernieuwde AH Borger

Vernieuwde Albert Heijn Borger

Borger – op woensdag 9 november 2011 om 15.00 uur opende de Wethouder van de gemeente Borger - Odoorn, mevrouw W. Luchjenbroers de nieuwe Albert Heijn aan de Hoofdstraat te Borger.

De enthousiaste supermarktmanager Ruben Stijntjes is in zijn nopjes over hoe de winkel vorm heeft gekregen. "Alle afdelingen zijn vernieuwd en bieden een breder assortiment. Zo hebben we onder meer een prachtig nieuw versplein, een veel ruimere groenteafdeling en het grootst mogelijke vleesassortiment dat AH landelijk kan leveren. De broodafdeling bakt om de twee uur vers brood en we beschikken nu ook over een grill voor het afgrillen van grillworst, kippetjes en meer.”

Bovendien heeft AH Borger een nieuw fenomeen geïntroduceerd: het zelfscannen. “Je kunt nu als klant zelf de producten scannen. Dan doe je meteen de boodschappen in de tas, rekent centraal af en klaar. Uiteraard staan onze medewerkers altijd klaar om uitleg te geven als het niet helemaal duidelijk is. De klanten kunnen trouwens ook gewoon gebruik blijven maken van de kassa’s, met de vertrouwde caissières”, benadrukt de supermarktmanager.

Albert Heijn Borger krant (1 MB)