Winterswijk

Dingstraat 34
7101 GX Winterswijk
Tel: 0543-512237
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Assistent Supermarktmanager


Plaats in de organisatie:

Ressorteert onder de Supermarktmanager, geeft leiding aan twee of meer afdelingen en maakt deel uit van het managementteam.

Inhoud functie:
De Assistent Supermarktmanager begeleidt en coördineert alle werkzaamheden binnen 2 of meer afdelingen ten behoeve van een optimale goederen- en geldstroom. Hij/zij voert ook zelf verkoop-, kassa- en presentatiewerkzaamheden uit en is verantwoordelijk voor de omzet van een aantal assortimentsgroepen. Hij/zij moet dan ook beslissingen nemen ten aanzien van de samenstelling, de presentatie en de promotie van zijn assortiment.

Tevens bestelt de Assistent Supermarktmanager artikelen, bepaalt waar welke artikelen moeten staan en stelt vast welke verkoopactiviteiten moeten worden uitgevoerd. Hij/zij begeleidt, controleert en beoordeelt het personeel en voert overleg. Tevens denkt de Assistent Supermarktmanager ook mee over het service-, personeels-, inkoop- en verkoopbeleid van de onderneming en doet daarvoor voorstellen bij de SM.

Wij zoeken iemand met:
Minimaal MBO + werk- en denkniveau met een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie. De Assistent Supermarktmanager is klantgericht, adviesvaardig, enthousiast, flexibel, representatief en assertief. Hij/zij heeft een commerciële en professionele instelling, is servicegevoelig en vindt dienstverlening aan de klant belangrijk. De Assistent Supermarktmanager neemt initiatief en heeft leidinggevende kwaliteiten.

Wij bieden:
Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

Sollicitatie:
Indien u belangstelling heeft voor deze functie en denkt te voldoen aan bovenstaande profiel, dan zien we uw sollicitatiebrief + CV met belangstelling tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan: Gelders Have Groep BV, Postbus 71, 7000 AB te Doetinchem, t.a.v. de afdeling Personeelszaken of per mail: info@europahave.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, tel. 0316-229111.