Ede

Parkweide 14
6718 DJ Ede
Tel: 0318-610583
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Kassa- / Verkoopmedewerker


Plaats in de organisatie:
Ressorteert onder de Teamleider en maakt deel uit van de afdeling Verkoop, Verkoop-klaar of Verkoop-afhandeling.

Inhoud functie:
De kassa – verkoopmedewerker is inzetbaar voor de verzorging, behandeling, presentatie en verkoop van een toegewezen groep artikelen, waarbij een correcte omgang met klanten is vereist. Hiervoor krijgt de Kassa – Verkoopmedewerker nauwkeurige instructies, zodat hij/zij kan bijdragen aan het gewenste niveau van de dienstverlening van de Gelders Have Groep.

Wij zoeken iemand met:
Minimaal VMBO niveau en enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
De GHG kassa - verkoopmedewerker is klantgericht, adviesvaardig, flexibel, representatief en kan samenwerken. Hij/zij heeft een commerciële instelling, is servicegevoelig en vindt dienstverlening aan de klant belangrijk. Daarnaast moet het noodzakelijk zijn dat de medewerker zichzelf wil ontwikkelen binnen Gelders Have Groep en zich ook nieuw toegepaste werkmethodes, regels, instructies en systemen eigen maakt en overdraagt aan collega’s.

Wij bieden:
Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

Sollicitatie:
Indien u belangstelling heeft voor deze functie en denkt te voldoen aan bovenstaande profiel, dan zien we uw sollicitatiebrief + CV met belangstelling tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan: Gelders Have Groep BV, Postbus 71, 7000 AB te Doetinchem, t.a.v. de afdeling personeelszaken of per mail: info@europahave.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, tel. 0316-229111.