Limmen

Vuurbaak 1
1906 BS Limmen
Tel: 072-5054379
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Supermarktmanager


Plaats in de organisatie
Ressorteert onder de Filialenmanager van Gelders Have Groep en geeft leiding aan de Assistent Supermarktmanager(s) en Teamleiders van zijn/haar winkel.

Inhoud functie
De Supermarktmanager draagt de volledige verantwoording over een Albert Heijn Supermarkt met sprankelende versafdelingen. Hij/zij geeft leiding aan een team van medewerkers die dagelijks waarmaken waar de naam Albert Heijn voor staat. Het spreekt dan ook vanzelf, dat u de mens centraal stelt; zowel de klant als de medewerker. Door uw flexibele persoonlijkheid weet u klantgerichtheid en resultaatgerichtheid aan elkaar te koppelen. Ondanks uw positieve en loyale instelling, bent u zeer kritisch. Uw doelmatige werkwijze maakt dat u problemen van organisatorische en persoonlijke aard eenvoudig kunt oplossen.

Wij zoeken iemand met:
Minimaal HBO werk- en denkniveau met een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie. Ook als u deze functie als een volgende stap in uw carrière ziet wordt u uitgenodigd om te solliciteren. De Supermarktmanager is een organisator, ontwikkelingsgericht en weet anderen te motiveren. Hij/zij beschikt over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Wij bieden:
Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

Sollicitatie:
Indien u belangstelling heeft voor deze functie en denkt te voldoen aan bovenstaande profiel, dan zien we uw sollicitatiebrief + CV met belangstelling tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan: Gelders Have Groep BV, Postbus 71, 7000 AB te Doetinchem, t.a.v. de afdeling Personeelszaken of per mail: info@europahave.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, tel. 0316-229111.