Holten

Dorpsstraat 17
7451 BR Holten
Tel: 0548-361277
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Teamleider


Plaats in de organisatie:
Ressorteert onder de Assistent Supermarktmanager en geeft aansturing aan het verkoopproces op de afdeling, geeft aanwijzingen en vaktechnische ondersteuning aan verkoopmedewerkers.

Inhoud functie:
De Teamleider houdt zich voornamelijk bezig met het verkopen van artikelen en het optimaliseren van het verkoopproces. Hij/zij geeft advies aan klanten en ondersteunt collega’s bij het verkopen. Ook verzorgt de Teamleider (artikel)presentaties in de winkel en voert kassawerkzaamheden uit. De Teamleider houdt zich verder bezig met het registreren van ontvangst en opslag van goederen. Tevens hoort het roosteren van medewerkers en het verdelen van de werkzaamheden bij deze functie.

Wij zoeken iemand met:
Minimaal MBO werk- en denkniveau met enige werkervaring in een soortgelijke functie. De Teamleider is klantgericht, adviesvaardig, enthousiast, flexibel, representatief en assertief. Hij/zij heeft een commerciële en professionele instelling, is servicegevoelig en vindt dienstverlening aan de klant belangrijk. De Teamleider neemt initiatief en heeft leidinggevende kwaliteiten in huis.

Wij bieden:
Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

Sollicitatie:
Indien u belangstelling heeft voor deze functie en denkt te voldoen aan bovenstaande profiel, dan zien we uw sollicitatiebrief + CV met belangstelling tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan: Gelders Have Groep BV, Postbus 71, 7000 AB te Doetinchem, t.a.v. de afdeling Personeelszaken of per mail: info@europahave.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, tel. 0316-229111.