Warnsveld

Runneboom 2
7232 CX Warnsveld
Tel: 0575-527271
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Werk- en leertraject


Werk en leertraject:
De naam Albert Heijn is bij de meeste mensen al goed bekend door middel van reclames of boodschappen doen in één van de Albert Heijn filialen. Maar heeft u wel eens nagedacht over een toekomst bij Albert Heijn? Of aan deelname aan de Gelders Have Klas (een BBL – traject in de richting Retail)?

Gelders Have Klas:
Gelders Have Groep BV heeft in samenwerking met Rijn IJssel de Gelders Have Klas opgericht met als doel de medewerkers van Gelders Have Groep BV de gelegenheid te bieden om te werken bij Albert Heijn én tegelijk een MBO diploma in de retail te behalen.

Wij zoeken naar:
Enthousiaste medewerkers die willen deelnemen aan de Gelders Have Klas. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in de toekomst door te groeien naar de functie van Teamleider of Assistent Supermarktmanager.

Sollicitatie:
Indien u belangstelling heeft voor deze functie en denkt te voldoen aan bovenstaande profiel, dan zien we uw sollicitatiebrief + CV met belangstelling tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan: Gelders Have Groep BV, Postbus 71, 7000 AB te Doetinchem, t.a.v. de afdeling personeelszaken of per mail: info@europahave.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, tel. 0316-229111.

RijnIJssel-GHG retail opleiding (video in *.wmv) (15 MB)