Holten

Dorpsstraat 17
7451 BR Holten
Tel: 0548-361277
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Wat doen wij

Meerwaarde van het zelfstandig ondernemerschap

Goede franchiseorganisaties presteren beter dan grootwinkelbedrijven. Dat komt vooral door de extra aandacht voor plaatselijke betrokkenheid die zorgen voor behoud en verbetering van het lokale woon-, leef- en winkelklimaat. Gelders Have Groep wil graag dicht bij de buurt staan, echt de winkel om de hoek zijn. Dat doen we door een vertrouwde plek voor de dagelijkse boodschappen te zijn én een actieve bijdrage te leveren aan het dagelijkse leven in de buurt. Wij richten ons hierbij op een aantal thema's: schoon, veilig, informatie en interactie. We luisteren goed naar wat er leeft in onze omgeving en betrekken de buurt actief bij acties en evenementen die in de winkel plaatsvinden. Onze winkels zijn een belangrijke ontmoetingsplek voor de buurt en wij willen dat buurtbewoners zich er vertrouwd en prettig voelen.

De kracht van de combinatie: van formule en ondernemerschap

Anders dan een eenpitter, die zich vanaf het begin moet bewijzen bij de consument, kan de franchiser gebruikmaken van een formule waarvan het succes al is bewezen. De franchiser hoeft zich niet druk te maken over de inkoop, marketing en het prijsbeleid van zijn producten. De franchisegever, zoals supermarktketen Albert Heijn levert producten op het juiste moment voor de beste prijs en kwaliteit. Een franchisenemer kan gesteund door de formule zelf inspelen op de lokale markt, om zo met extra zorg en aandacht een winkel te exploïteren waar je op een prettige manier boodschappen doet. Dat is de kracht van de combinatie: formule + ondernemerschap!

Persoonlijke ontwikkeling

Even belangrijk zijn de investeringen die wij doen in onze medewerkers. Wij bieden volop kansen voor een ieder die zich wil ontwikkelen, ondersteund door een uitgebreid pakket aan opleidingen. Management Development programma's, praktijkgerichte trainingen, een kwaliteitstraject en introductietraining voor nieuwe medewerkers maken onderdeel uit van het opleidingenhuis zoals dat bij Gelders Have Groep bestaat. De samenwerking met diverse ROC scholen levert vakgerichte opleidingen op. Maar niet alleen de trainingen en opleidingen vormen voor onze mensen de toegevoegde waarde. Werken bij Gelders Have Groep geeft een gevoel van trots en biedt zekerheid van een goede persoonlijke ontwikkeling.